Odpolední interview
Jejich jedinečný krajový recept na křupavé preclíky má prý počátky už v 17. století
Odpolední interview
Ostrava
Nebýt prababičky z Bordovic a vzpomínek na kdysi pravidelné rodinné víkendové pečení, možná by dnes Filip a Lukáš Mrózkovi měli každou sobotu a neděli volnou. Protože se ale rozhodli vzkřísit oblíbenou a skoro zapomenutou recepturu a rozjet vlastní podnikání, mají se mladí studenti co otáčet.
Petra Štrymplová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zpátky do lavic a za katedry: Prvňákem jen jednou za život
Seriál týdne pod Ještědem
-
Koledování v Podještědí
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Ostravská Galerie výtvarného umění je otevřená i ‚výtvarným...
Křížem krajem
-
Sendvičová generace a její problémy očima sociální pracovnice
Host Dopoledního expresu
-
Jak se žije v Česku důchodcům? Paní Jarmila má zahrádku, za zeleninu ušetří dost peněz
Dopolední Radiožurnál
-
Bandory na kyselo
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Zuzana Říhová: A jak se těšíte. Čte Tereza Groszmannovová
Povídky Báječného léta