Odpolední interview
Jejich jedinečný krajový recept na křupavé preclíky má prý počátky už v 17. století
Odpolední interview

Ostrava
Nebýt prababičky z Bordovic a vzpomínek na kdysi pravidelné rodinné víkendové pečení, možná by dnes Filip a Lukáš Mrózkovi měli každou sobotu a neděli volnou. Protože se ale rozhodli vzkřísit oblíbenou a skoro zapomenutou recepturu a rozjet vlastní podnikání, mají se mladí studenti co otáčet.
Petra Štrymplová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jan Bušina připravil steak z vepřové krkovice s pečenou bramborou, ochutnávala Heidi Janků
Pochoutky na talíři
-
Radek Kašpárek, michelinský kuchař
Odpolední interview
-
V Uhřínově zažijete středověk a zjistíte, proč se dřív spalo v polosedě
Východočeské výlety
-
Chcete jíst zdravěji? Omezte tuk, bílou mouku a cukr
Host Dopoledního expresu
-
Rotava je na slunném kopci a blízko Německa, mladí toho využívají, říká starosta Červenka
Odpolední host
-
Výroba slámového vína je velmi náročná, před lisováním musí bobule schnout až půl roku
Dobré ráno, Moravo!
-
V Chocni po letech vaří tekutý chléb. Splávek vám pohlídá pivočet
Máme hosty
-
Rozhlas u plotny
-
Jihočeské velikonoční zvyky a co z nich zůstalo dodnes
Dopolední host
-
Pečení chleba v lenorské peci má dlouhou tradici. Pekař Augustin Sobotovič teď hledá nástupce
Dobré odpoledne z Českých Budějovic