Noční Mikrofórum
Umíme správně zpracovávat ovoce? Odpovídá Svatopluk Šimáček, bývalý reprezentant ve stolním tenisu a sommeliér
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Host: Klára Kollárová, národní sommelierka ČR
Noční Mikrofórum
-
Národní sommeliérka Klára Kollárová: Svařák je skvělá věc. Když se udělá ze skvělého vína i surovin
Blízká setkání
-
S vůní tradice: Příběh vína. Jak se orientovat ve vínech se sommeliérem Pavlem Winterem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Naše vinařská odrůdová oblast je až přebujelá, říká gastronovinářka. Kam za kvalitním vínem?
Jak to vidí...
-
Lékárna: Pohybové aktivity jsou důležité i doma a v každém věku
Lékárna
-
Svatá vinice, zarážání hory a Moravští Charváti. To je Mikulov, Pálava a Pálavské vinobraní!
Folklorní notování
-
Odborník: Víno má narozdíl od piva nebo lihovin vazbu na původ. Spotřební daň může vinařství pohřbít
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Host: Bogdan Trojak, básník a vinař
Hovory
-
Kulturista Šádek: Ve vrcholu objemové fáze jsem vážil 116 kilogramů, na soutěži mám kolem 108
Páteční finiš Kateřiny Neumannové