Nedělní káva
Vladimír Burjánek: Špičaté zelí
Nedělní káva
Vladimír Burjánek: Špičaté zelí
Hradec Králové
Dneska už je to samozřejmě jiné, ale s blížícím se podzimem se v daleko větší míře každá domácnost připravovala na zimu, zásobovala se. Okurky byly naložené, sháněly se brambory, cibule a další nezbytné plodiny. U nás v Podkrkonoší pak i jedna zvláštnost, kterou nenajdete nikde jinde. Vysocké zelí.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dagmar Ruščáková: Pod sprchou
Nedělní káva
-
Glosa Plus
-
Jiří Březina mladší: Kafe
Rozhlasový sloupek
-
Káva je zátěž. Nejvíc ekologické je dávat si ji v kavárně, radí odborník
Natura
-
Hruškový pudink s čokoládou
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Tomáš Moravec: včelař
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Přejídání je jedna z nejsnazších cest, jak si udělat dobře. Pozor taky na sítě, kafe a ponocování
V klidu
-
Káva nemusí být jen horká. Naučte se osvěžující kávové speciality
Radioporadna