Nedělní káva
Vladimír Burjánek: Drahý kapr
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pomazánky z lososa
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Dobrý rybář chytí rybu i tam, kde jiní tvrdí, že neberou
Příběhy z Vysočiny
-
Udělejte si svoje zavináče z cejnů, budete nadšeni receptem Jana Pištěláka z Pustiměře
Pochoutkový rok
-
Kapr nemusí být na talíři jen o Vánocích. Udělejte si tuto chutnou rybu třeba teď na kari a zelenině
Vaříme s Habadějem
-
Lomnický kapr, na povrchu má být bylinková strouhanka lehce opečená ale ne spálená
Kuchařské čarování
-
Ve vlastní šťávě: Tuňák k večeři
Ve vlastní šťávě
-
Voda
Ranní úvaha
-
Kapr, nebo mořská štika? Dostatek omega 3 kyselin mají upravení kapři, navíc se chovají v Česku
Věda Plus
-
Nechutná, ale pomáhá. Čím nám prospívá rybí tuk a z kterých ryb je nejlepší?
Zvídavec Evy Sinkovičové