Návod na etiketu
Hostitel má zajistit především dobrou zábavu a atmosféru, jídlo je až na druhém místě
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pokud si nevybavíte přesně pravidlo etikety, vždy stačí opřít se o základní zdvořilost
Návod na etiketu
-
Stravování podle ročních období? Důležité jsou sezónní, fermentované a lokální potraviny
Host Dopoledního expresu
-
Vláknina funguje jako kartáč, který čistí střevo
Co vás zajímá
-
Ve vlastní šťávě: Diktát trendů nemůže za vaše zpackané...
Ve vlastní šťávě
-
Když vidí strom, má oči v sloup. Jak pracuje arborista?
Máme hosty
-
4 způsoby, jak odložit příbor na talíři. Víte, jak obsluha pozná, že jste jídlo pouze přerušili?
Pochoutkový rok
-
Nechte si naklíčit semínka i luštěniny. Budou pro vás ještě...
Dámská jízda
-
I mlsání může být zdravé. Upečte toho méně, ale dokonale vychucené, radí cukrářka
Hovory
-
Petr Havlíček: Dneska je výživa absolutní džungle. Informace...
Host do domu
-
Jiří Březina starší: Mobilní stigma
Rozhlasový sloupek