Náš příběh
Jitka Hlavsová
Náš příběh
Plzeň
Po 70ti letech se v Lokti opět pečou perníčky. Tradici tady obnovila Jitka Hlavsová. Nejdřív začala s pečením tradičního cukroví, to pak následně trochu změnila. Teď se její výrobky objevují i daleko ve světě. Třeba v USA nebo na Novém Zélandu. Perníky přitom vyrábí jen jako nabídku pro návštěvníky kavárny, které je majitelkou. Připravila Andrea Strohmaierová.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Czech Made:The Sugar Cube
CZECH MADE
-
Milovníci sladkého mají na mapě nový cíl – Petrohrad
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Klíčem ke zvládnutí výroby croissantů je trpělivost, říká brněnská pekařka Zuzina Zuzáková
Ve vlastní šťávě
-
Sladká historie značky Deli. Cukrovinky z Lovosic mířily do světa už za první republiky
Pochoutkový rok
-
Káva z pražených semen čekanky (cikorky) a pražených zrn žita podle našich babiček
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Výrobu cukrové vaty zdědil po prababičce. Z podobné rodiny má...
Křížem krajem
-
V hlineckém Betlémě zjistíte, jak se kdysi tkalo. Tkadlec...
Česko – země neznámá
-
Marie Jirásková a Kristián Kříž - majitelé kavárny
Host Dopoledne pod Ještědem