Náš host
Vynechat v horkých dnech těžká jídla, jako je svíčková nebo kachna se zelím, je v pořádku
Náš host
Plzeň
Pokud budete dodávat tělu všechny složky - bílkoviny, sacharidy i vlákninu, klidně se můžete stravovat celé léto jen formou studené kuchyně, potvrzuje nutriční terapeut Marek Hanza.
Veronika Albrechtová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dobrý spánek? Jen lehká netučná večeře a třeba meduňka
Náš host
-
Při dochucování jídel sójovou omáčkou, kečupem, hořčicí nebo majonézou používejte rozum
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Šmetrdóle neboli slovácké kremrole
Pochoutkový rok
-
I bůček je zdravá potravina, když nebude denně, vysvětluje ředitelka spolku FÉR potravina
Host Radiožurnálu
-
Jana Všetičková, lékařka
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Jezte plevel, vzkazuje lidem výživová poradkyně
Host Dopoledního expresu
-
Jarní knedlík s vajíčkem a ředkvičkami
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jaký je rozdíl mezi vodovou a smetanovou zmrzlinou? Letní tipy výživové poradkyně Martiny Jandové
Radioporadna