Náš host
Hořčík je v mnoha potravinách. Nevyhazujte peníze za tablety
Náš host
Plzeň
Ořechy, semena, ale také ryby, zelenina nebo banány jsou dobrým zdrojem hořčíku. Když tyto potraviny budete mít ve stravě, nemusíte brát hořčíkové tablety, řekla v poradné zdravé výživy dietní sestra Jaroslava Kreuzbergová.
Iva Kokešová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Přepněte na podzimní stravovací styl
Náš host
-
Jarní knedlík s vajíčkem a ředkvičkami
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Špenátové palačinky s kuřecím masem. Odborníci špenát označují za nejdůležitější superpotravinu
Vaříme s Habadějem
-
Luštěniny nejsou nudné. Jak je vrátit na naše talíře? Začněte třeba červenou čočkou
Dva na Dvojce
-
Rybí polévka z rodinného receptáře Vladimíry Jakouběové
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Tohle psovi nikdy nedávejte! Jaké jídlo mu škodí?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Vyšperkujte chuť jahodové marmelády a přidejte do ní rebarboru, doporučují Babské rady
Babské rady
-
Nakličujete si zjara semínka pro osvěžení jídelníčku? Nezapomeňte na řeřichu!
Co vás zajímá