Náš host
Česká gastronomie prochází renesancí. Češi chtějí kvalitní jídlo
Náš host

Plzeň
Do restaurací a kaváren chodí lidé nyní sbírat zážitky z dobrého jídla a kávy, za které si rádi připlatí. Západní Čechy mají ale v gastronomii stále mnoho nevyužitého potenciálu, říká Luboš Kastner, člen Českého gastronomického institutu a Asociace malých a středních podniků a živnostníků.
Veronika Albrechtová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vyhmatej bod v rozkroku a dokaž, že umíš anatomii
Vinohradská 12
-
Jiří Mládek
Náš host
-
Kulturverband má nového předsedu. Johann Maresch – průkopník ve výrobě zahradních trpaslíků
Sousedé
-
31. května: Co se stalo v tento den
Kalendárium
-
Vyšly Modlitby českožidovské, vzniklo nové pohřebiště pro širší židovskou komunitu a Den Jeruzaléma
Šalom alejchem
-
Železniční trať v Ostravě čeká velká přestavba za 25 miliard korun
Dobré ráno
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 29. 5. 2022
Pochoutkový rok
-
Osudný dopis. Ranní smrt lidických mužů. Příběh faráře Štemberky. V+W: Nesmrtelné Lidice
Speciál Radiožurnálu
-
Kdo a o co soutěží
Seriál týdne
-
Češi mají letos větší zájem o pobyty v kempech, místa hlavně v chatkách je nutno objednat včas
Dobré ráno, Moravo!