Náš host
Česká gastronomie prochází renesancí. Češi chtějí kvalitní jídlo
Náš host
Plzeň
Do restaurací a kaváren chodí lidé nyní sbírat zážitky z dobrého jídla a kávy, za které si rádi připlatí. Západní Čechy mají ale v gastronomii stále mnoho nevyužitého potenciálu, říká Luboš Kastner, člen Českého gastronomického institutu a Asociace malých a středních podniků a živnostníků.
Veronika Albrechtová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jednotný styl, historické materiály, málo reklam. Předzahrádky restaurací musí splňovat pravidla
Zprávy z jižních Čech
-
Jídlo do krabičky – a tu vrátit. „Vratné obaly na jídlo neprodukují odpad,“ láká podnikatel Širočka
Hovory
-
Sleva platí pouze s aplikací? V reklamě to musí být jasně zvýrazněno
Náš host
-
Pěstování kávy trvá několik let. Nenechte se odradit, když vám některá nechutná, radí pražič
Host Lucie Výborné
-
Rodinný podnik Kafírna Volkafe v Trutnově. Co všechno se museli naučit, aby nabídli vlastní kávu?
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Pražská kavárna v čínském Kchun-mingu sází na evropskou exotiku
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Nejškodlivější káva? Český turek a bezkofeinová
Radioporadna