Na vidličce Romana Pauluse
Višně: Hodí se do koláčů, na marmelády, ale i k masům
Na vidličce Romana Pauluse
Dvojka
Oproti třešním jsou menší a hlavně kyselejší. Přesto bychom je neměli podceňovat. Višně se hodí do koláčů i na marmelády, ale také k masům. Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
Roman Paulus
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Mořské řasy: Co všechno z nich lze v kuchyni připravit
Na vidličce Romana Pauluse
-
Malinovka bez malin a sladkosti. Je tohle dobrý jídelníček...
Glosa Pavla Maurera
-
Začali jsme si žít každý sám pro sebe. Dlouhodobě to není udržitelné, tvrdí teolog Pavel Pokorný
Hovory
-
Pardubický perníkář má na vánoční várku zaděláno od léta. Která ingredience nesmí chybět?
Radioporadna
-
Dokonalí utopenci podle receptu michelinského šéfkuchaře Pavla Pospíšila vás vystřelí do nebe
Pochoutkový rok
-
Pracuje v logistice, líčí herce. Dagmar Mícová si vždycky šla za svým snem
O Roma vakeren
-
Vylepšená povidla
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy
-
Lída Rakušanová: Prezidentových sto dnů pod drobnohledem
Názory a argumenty