Na vidličce Romana Pauluse
Piemont: Na čem si pochutnat?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Špenát: Je plný chutí a vitamínů
Na vidličce Romana Pauluse
-
Polévka minestrone. Recept Romana Pauluse na italskou bramboračku za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
Kulinářská inspirace ze středomoří – polévka gazpacho, gnocchi, maso s ovocem a ryba po katalánsku
Kuchařské čarování
-
Pavel Maurer: Naši kuchaři někdy nedokážou uvařit ani svíčkovou
Glosa Pavla Maurera
-
Šéfkuchař Drdel: Chipsy z bramborových slupek nebo prach z řepy. Plýtvání potravinami je zbytečné
Host Radiožurnálu
-
Co by byly prázdniny v Římě bez pravé italské zmrzliny?
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Salát s kapřími kousky a koprovým dipem vychválil Pavel Nový
Pochoutky na talíři
-
Canederli: Jaký je rozdíl mezi italským a českým knedlíkem?
Na vidličce Romana Vaňka
-
Focaccia s rozmarýnem se vám může hodit i při grilování
Hobby magazín speciál