Na vidličce Romana Pauluse
Lasagne: Co je potřeba k jejich přípravě?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pavel Maurer: Když na tapas, tak do Granady
Glosa Pavla Maurera
-
Dokonalí utopenci podle receptu michelinského šéfkuchaře Pavla Pospíšila vás vystřelí do nebe
Pochoutkový rok
-
Pavel Trávníček: Začalo to bílými punčoškami
Brambora s vejcem
-
Proč jsou kupovaná rajčata bez chuti? Trhají se nezralá a pak se na ně stříká etylen, líčí odborník
Dopolední host
-
Když u vaření nemáte pokoru, vzniká kostka ve skluzu, kančí na daňčím a další totální nesmysly
Host do domu
-
Kdo by neznal „schody do nebe“ v podobě italských lasagní? Zkuste je tentokrát s lososem a špenátem
Vaříme s Habadějem
-
Mořské řasy: Co všechno z nich lze v kuchyni připravit
Na vidličce Romana Pauluse
-
Špalda: Jaké jsou její výživové hodnoty?
Abeceda potravin
-
Pánev dělá kuchaře. Na které pánvi usmažíte dokonalá volská oka, prozradí dTest
Dva na Dvojce