Na vidličce Romana Pauluse
Kořenová zelenina: Nepatří jen do svíčkové nebo vývaru
Na vidličce Romana Pauluse

Dvojka
Je vynikající i pečená jako příloha. Jak ji správně upéct? Je důležité, aby byla přiklopená? Hodí se i k výrobě pyré, třeba s bramborem? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
Roman Paulus
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Humus: Příprava pomazánky z cizrny není složitá
Na vidličce Romana Pauluse
-
Vražedkyně, nebo zavražděná? V největší záhadě české kriminalistiky figuruje StB a špičkový vědec
Historie českého zločinu
-
Osudy dobrého vojáka Švejka
Střípky z archivu
-
Edgar Allan Poe: Vraždy v ulici Morgue. Rozhlasová hra živě
Hra na neděli
-
Pohankový salát z červené řepy. Jednoduchý recept Romana Pauluse za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
Upečte si sladkou Itálii s vánočně naladěnou Maškrtnicí Julianou Fischerovou
Ve vlastní šťávě
-
Nejlepší vánoční vaječný koňak podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Michelinská hvězda Radka Kašpárka. Koukají na mě skrz prsty
Blízká setkání
-
Stříbrný vítr
-
Bistro s chlebíčky nebo čaj za 190 korun. Poctivý průvodce Janek Rubeš odhaluje pasti na turisty
Host Radiožurnálu