Na vidličce Romana Pauluse
Kořenová zelenina: Nepatří jen do svíčkové nebo vývaru
Na vidličce Romana Pauluse
Dvojka
Je vynikající i pečená jako příloha. Jak ji správně upéct? Je důležité, aby byla přiklopená? Hodí se i k výrobě pyré, třeba s bramborem? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
Roman Paulus
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Talián: Je to hlavně pochoutka k pivu?
Na vidličce Romana Pauluse
-
Nádobí: Kolik kusů je ho opravdu v kuchyni zapotřebí?
Na vidličce Romana Vaňka
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 6. 11. 2022
Pochoutkový rok
-
Mrhání máslem? To je evidentní hřích, zamýšlí se Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
-
Pohankový salát z červené řepy. Jednoduchý recept Romana Pauluse za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem