Na vidličce Romana Pauluse
Bujabéza: Dopřejte si k obědu vůni moře
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Špenát: Je plný chutí a vitamínů
Na vidličce Romana Pauluse
-
Rybí polévka: Který recept je ten nejlepší?
Na vidličce Romana Vaňka
-
Jan Pokorný uvařil rybářské špagety s dary moře
Pochoutky na talíři
-
Rybí polévka, pokrmy z hub a brambor a na závěr závin
Kuchařské čarování
-
Pavel Maurer: Dobře upravená domácí ryba dokáže potěšit na těle i na duchu
Glosa Pavla Maurera
-
Udělejte si svoje zavináče z cejnů, budete nadšeni receptem Jana Pištěláka z Pustiměře
Pochoutkový rok
-
S vůní tradice: Příběh kapra. O jeho zpracování ve studené kuchyni s šéfkuchařem Romanem Paulusem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Kuřecí prsa se středomořskou zeleninou. Recept Romana Pauluse na ratatouille za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
Umění jíst a překrmovat strnady. Čelisti vaří guláš z Medvěda
Čelisti