Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Třicet let se učím správně hospodařit
Na nedělní vlně z Pardubic
-
Pečené brambory s brynzou a slaninou
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Maso z volně žijících zvířat je pro konzumenty velmi prospěšné, vyzdvihuje sedlák a vědec Kotrba
Hovory
-
Ekologickou farmu vybudoval amatérský ornitolog v obci Stvolny na Manětínsku
Náš příběh
-
Podkovář drží rodinnou tradici a rozjel akci pro 8000 diváků
Kdo umí, ten umí
-
V Beňově se slavilo vítězství na Velké pardubické. Ten kůň ví, že vyhrál, říká trenérka Sacamira
Zprávy ČRo Olomouc
-
Naše krávy mají na krku obojek, jakési chytré hodinky, říká agronom moderního kravína ve Sloupnici
Věda Plus
-
Lidé hledají nižší ceny potravin u farmářů nebo automatů na mléko
Zprávy ČRo Ostrava