Na cestách s Petrem Voldánem
Dagmar Heřtová, advokátka kouzlící nejen s bylinkami, na gastronomických toulkách s Petrem Voldánem
Na cestách s Petrem Voldánem
Hradec Králové
Chcete vědět, proč bychom měli v kuchyni víc využívat zapomenutou, ale našim babičkám známou a v Anglii populární potočnici? Zajímá vás, co budou mít na vánočním svátečním stole v Anglii a co si stejně jako můj host pořadu “Na cestách” právnička, ale i gastronomická novinářka Dagmar Heřtová nikdy neopomene vychutnat na Britských ostrovech?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
O jídle v dobách svatého Václava a nejstarší recepty z našich krajů
Kuchařské čarování
-
Pomazánka marmite vypadá jako něco, co patří do garáže. Pro Brity je ale ikonická, říká foodblogerka
Host Radiožurnálu
-
Lepenice s uzeným
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Petr Havlíček připravil salát s uzeným pstruhem
Pochoutky na talíři
-
Dnes Stroganoff, zítra Pusinky Angeliny Jolie. Nad jmény...
Glosa Pavla Maurera
-
Řezy zvané macecha k pomilování od Dagmar Šimurdové
Pochoutkový rok
-
„Překvapili mě milí a vstřícní lidé.“ Omeletky Haliny Pawlowské o cestě Vaška Šandy na Filipíny
Omeletky
-
80 receptů a v žádném z nich není maso. Postní kuchařku sepsal šéfkuchař Pavel Drdel
Dámská jízda