Máme hosty
Jedli jste někdy medvědí boršč? A co takhle krokodýlí popcorn?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Galský kohout je slyšet až v Pardubicích. Ohlašuje nový festival francouzské kultury
Máme hosty
-
Sousedské slavnosti nabídnou i čtvrt století zavřené veřejné záchodky nebo ulici plnou předzahrádek
Mozaika
-
Elektronická evidence trvanlivosti! Pavel Maurer nabízí...
Glosa Pavla Maurera
-
Předzahrádky kaváren a restaurací jsou opět v provozu – lidé si rezervovali místa už dlouho dopředu
Zprávy ze Severu
-
Kuchař by měl být srdcem restaurace, říká milovník gastronomie Ivan Vodochodský
Páteční host
-
Divadelní premiéra na konci prázdnin: Blbec k večeři
Vybrali jsme pro vás
-
Tipy na víkend: Tři veteráni na Kunětické hoře nebo zpřístupněný Rychmburk
Tipy na víkend
-
Nechtěli jsme být trapní, tak jsme vydali desku, říká frontman Vypsané fixy. Kapela slaví 25 let
Host Radiožurnálu
-
Ing. Roman Sejval - gastronomie, kvalita potravin v marketech, sezónní potraviny
Host Dopoledního expresu
-
Každých 7 minut vejde do zámku Hluboká 45 návštěvníků. Nově je lákají Hostinské pokoje
Speciály