Magazín Experiment
Bez kvasnic by pivo nechutnalo tak, jak má. Nahlédněte do pivovarnické laboratoře
Magazín Experiment
Radiožurnál
Sedmnáct stupňů, kahan, pár zkumavek a baněk. Tak se množí v laboratoři jedna z nejdůležitějších součástí piva – kvasnice. Jsou v pivě plzeňském, budějovickém i v tom z pražského Smíchova. Právě do tamní laboratoře nedávno dorazil čerstvý vzorek kultury, kterou pro pivovar léta schraňuje kvasniční banka v Belgii.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pivo s chutí kyselých třešní, kávy nebo kaviáru. To je Festival inovativních piv
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
„Původně jsem studovala farmacii. Chtěla jsem se o pivu dozvědět víc,” říká studentka biotechnologie
Universum
-
Odborníci: Pivo je zdravé. Ale jen když ho pijete střídmě. Co to přesně znamená?
Poradna
-
U Čerchova najdete ojedinělou pivní studánku
Zprávy pro Plzeňský kraj
-
Pardubický pivovar vaří bez přestávky. Pivo se už před 100...
Česko – země neznámá
-
Pivní bratrstva i tripel. Obří belgická přehlídka nabízí...
Dnešní Plus
-
Američtí studenti zjistili, že na Marsu by se mohlo dařit chmelu
Magazín Experiment
-
Východočeské výlety
-
Filip Nerad: V každém belgickém městě ochutnáte jiné pivo, nepřeberné množství stylů, druhů a chutí
Host ve studiu