Laboratoř
V rozhlasové Laboratoři vědci a herci probrali důvody, proč by nastávající matky neměly jíst tučná jídla, proč ryby nemají prsty a další zajímavosti. Hosty Martiny Maškové byli mikrobiolog Petr Šíma, chemik Michal Babič a herec Richard Trsťan
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Naše chování může být ovlivněno tím, co prožily předchozí generace. Proč ryby nemusí být…
Laboratoř
-
Pavel Maurer: Máte rádi ryby? Tohle jste o nich asi vědět...
Glosa Pavla Maurera
-
Jehlice rohozobá je ryba se zelenými kostmi. Kde se podivné zbarvení bere?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Odborníci nám doporučují jíst více ryb. Proto jsme si připravili steak z tuňáka se salátem.…
Rozhlas u plotny
-
Biologická cesta proti přemnoženým hrabošům nestačí, zdůrazňuje Michal Hnízdil
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Dokumentaristka Ivana Pauerová Miloševič: Češi rybaří s velkou vášní, není to pro ně každodennost
Vizitka
-
Zdravá výživa: Jaroslava Kreuzbergová odpovídá na dotazy ohledně mastných kyselin. Představuje…
Poradíme vám