Kuchařské čarování
Polévka je grunt. Kterou si uvařit? Inspirujte se tipy kulináře Petra Stupky
Kuchařské čarování
České Budějovice
Vyvařená volská oháňka, asijská polévka, gulášová, hrstková. Recepty na některé své oblíbené polévky nabízí v pořadu Kuchařské čarování Petr Stupka. Polévka je totiž podle něj grunt, jak říkaly i naše babičky.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Inspirace z arabské kuchyně
Kuchařské čarování
-
Na zadělávání perníku se dříve používal výluh z růží, přibližuje autorka kuchařky Staročeský perník
Host Radiožurnálu
-
Peciválky z bramborových placek
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Divoká kachna s játrovou omáčkou podle Anuše Kejřové
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host