Kuchařské čarování
Masopustní radovánky budou letos bez velkých veřejných akcí, ale ani to nebrání upéci si něco dobrého
Kuchařské čarování
České Budějovice
Nejprve si dáme zahřívací česnečku, na kterou jsou zvyklí hlavně na horách, ať už na Slovensku, nebo v Rakousku či v Bavorsku. A vědí proč. Poté vás čeká recept na Masopustní křehulky.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zavařený meloun podle receptu z roku 1886
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
O jídle v dobách svatého Václava a nejstarší recepty z našich krajů
Kuchařské čarování
-
Škvarkové placky. Můžeme je podávat k pivu, vínu nebo jen tak
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Tvarohové taštičky plněné mletým masem od Rudolfa Cibulky
Pochoutkový rok
-
Kuchařská poradna
Co vás zajímá
-
Noky s třešňovou omáčkou
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Zdobené mětýnky, nebo též hnětýnky, se tradičně na podzim pečou na Prachaticku a Strakonicku
Zprávy z jižních Čech
-
Zapékané špagety s masovými kuličkami. Opravdová Itálie na našem jídelním stole = spokojenost všech
Vaříme s Habadějem
-
Připravit tradiční slovinský dezert doma prý není nic těžkého...
Zápisník zahraničních zpravodajů