Kuchařské čarování
Dobré hospodyně bývaly vždy velmi šetrné a dobře si vážily všech surovin, zvláště na jaře
Kuchařské čarování
České Budějovice
„Několik hodin by zabralo například povídání o tom, jaké jarní lupení a výhonky konzumují třeba Japonci,“ začíná Petr Stupka další z jarně naladěných Kuchařských čarování. Ostatně i naši předkové velmi dobře věděli, co je dobré a zdravé.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
O neklidu, balení na cesty i farmářské zelné polévce. Omeletky Haliny Pawlowské
Omeletky
-
Sladké pečivo s mákem, medem a dalšími dary podzimu
Kuchařské čarování
-
Začala mě brnět pusa a opuchlo oko, popisuje Krpálek. Kvůli alergii si musí v Japonsku hlídat jídlo
Sportovní rozhovory
-
Japonský nůž by neměl chybět v žádné kuchyni, jedním z těch základních je Kiritsuke
Příběhy z Vysočiny
-
Okoun pstruhový s máslem
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
V Japonsku je každý člověk sám, o smutek se není s kým podělit, říká sklářský výtvarník Václav Řezáč
Vizitka
-
Pavel Maurer: Japonci chodí o Vánocích do fast foodů. To je...
Glosa Pavla Maurera
-
Tip Juliany Maškrtnice: Ochutnat poctivý ramen teď není problém ani v Praze
Ve vlastní šťávě