Kdo umí, ten umí
Pekař už není noční pták
Kdo umí, ten umí
Pardubice
Měl pokračovat v rodinné tradici a stát se řezníkem. Po jeho první návštěvě masokombinátu bylo ale všem jasné, že z Davida Jeřábka řezník nebude. Ale miloval jídlo a tak si vybral řemeslo, které bylo jeho srdci blíž. Stal se pekařem.
Šárka Kuchtová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jiřina Duchoslavová chtěla péct aspoň loupáčky
Kdo umí, ten umí
-
Taštičky s povidly si můžete připravit jako moučník nebo mohou posloužit klidně i jako lehčí oběd
Vaříme s Habadějem
-
Při domácí zabijačce najde každý kousek masa využití
Přímo z místa
-
Gottwaldův lékař Haškovec mu na recepcích bral číše. Nakonec skončil ve vězení
Jak to bylo doopravdy
-
Rabín David Maxa: Jak důležité je pro židovskou tradici a rituály jídlo?
Jak to vidí...
-
Která potravina vydrží i tisíce let, aniž by se zkazila? Možná ji máte doma i vy
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Přípravy na Pesach v Jeruzalémě předčí i ten nejpřísnější...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Tanvaldská policie po půl roce objasnila vloupání do restaurace
Krimipříběhy z kraje pod Ještědem
-
Tajemství chuti Dubského perníku se ukrývá v rodinném receptu na perníkové koření
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne