Kdo umí, ten umí
Místo vaření se koupe v lomu. Díky tomu zůstává kuchař René Salaquarda nad věcí
Kdo umí, ten umí
Pardubice
Kuchař René Salaquarda je na výkyvy tržeb v sezóně zvyklý, ale současná situace je pro celou jejich rodinu úplně nová. Kuchař s manželkou a dcerou provozuje Restauraci a penzion v Bítovanech na Chrudimsku.
Jitka Slezáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Otužování je radost. A umí i pomáhat, lákají na akci do Švihova otužilci z Chrudimska
Radioporadna
-
Pochoutky se Štěpánem Škorpilem
Pochoutky na talíři
-
Dýně jsou tradiční podzimní surovinou. Udělejte si je jako rizoto. Zkrátka - v jednoduchosti je síla
Vaříme s Habadějem
-
Kuře s čočkou a jogurtovou omáčkou
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Na zámku v Opočně obnovují restaurátoři hostinské pokoje, sloužící jako zázemí pro rodinu knížete
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Jiřina Duchoslavová chtěla péct aspoň loupáčky
Kdo umí, ten umí
-
Maminčin pajšl od Lenky Odvárkové
Pochoutkový rok
-
Tip Juliany Maškrtnice: Opečený chléb nemusí být nuda, zajděte do bistra Topinka v Českém Krumlově
Tip
-
Pestré letní Kuchařské čarování – saláty, zeleninový puding, rychlý koláč na různé způsoby
Kuchařské čarování