Káva o čtvrté
Které polévky neslouží jako předkrm, ale vystačí jako hlavní chod? Odpovídá foodblogerka Šárka Škachová
Káva o čtvrté
Dvojka
Je možné se zasytit "jen" polévkou? Co by taková polévka měla obsahovat, abychom po ní brzy nevyhládli? Je dobré v ní propojit bílkoviny, tuky a sacharidy v kombinaci např. maso, brambory, zelenina? Jak udělat dobrý polévkový základ? Co masový či zeleninový vývar? Je dobré použít jíšku z mouky, nebo můžeme polévku zahustit "zdravěji"? Které polévky je dobré nechat rozležet, které je lepší jíst čerstvé? A co k polévce podávat?
Tereza Stýblová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Osazování truhlíků a nádob kolem domu
Káva o čtvrté
-
Ubrousek pod miskou s polévkou má svůj význam. Rozhodně neslouží k otírání úst
Pochoutkový rok
-
O radosti z jídla i ze života: Mléčné výrobky. Jsou light výrobky horší a méně zdravé?
Jezte, ať vám to sluší
-
Barista Robert Vašut: Káva se může stát láskou na celý život
Dobrá rada
-
Čerstvá, nebo mražená zelenina? Mražená je levnější, v dobré kondici a překvapí i obsahem vitaminů
Dva na Dvojce
-
Lokaj: Nejlepší káva je 7 až 10 dní po pražení. My pražiči říkáme, že se nejdřív musí „vyprdět“
Hovory
-
Host: Tereza Hrabálková, baristka a kávová expertka
Noční Mikrofórum
-
Kakaová buchta s červenou řepou
Dobroty Dáši Kubíkové