Káva o čtvrté
Jak důležitou roli hraje v našem denním jídelníčku oběd? Odpovídá dietoložka a odbornice na výživu Karolína Hlavatá
Káva o čtvrté
Dvojka
Kdy bychom během dne měli obědvat? Jaký odstup by měl mít oběd od snídaně či svačiny? Co by měl obsahovat, jaké živiny by nám měl nabídnout? Je důležité, abychom před hlavním chodem snědli polévku? Měl by být oběd teplý, nebo je to přežitek, a vystačíme si např. se salátem? Má se všednodenní oběd lišit od oběda víkendového? Jak řešit polední stravování, když nemáme v práci možnost zajít si na jídlo? Jaký typ oběda si můžeme připravit den předem?
Tereza Stýblová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Které polévky vystačí jako hlavní chod? Odpovídá foodblogerka Šárka Škachová
Káva o čtvrté
-
Snídaně je základ dne - kdo nesnídá, má problémy. Kafe a...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
O radosti z jídla i ze života: Tuky. Které konzumovat a kterým se vyhnout?
Jezte, ať vám to sluší
-
Káva ze všech stran - užitečná i návyková
Náš host
-
Ubrousek pod miskou s polévkou má svůj význam. Rozhodně neslouží k otírání úst
Pochoutkový rok
-
Kávu s mlékem, nebo bez? Jak působí káva s mlékem na žaludek, žlučník a játra?
Radioporadna
-
Adventní pokrmy s šéfkuchařem
Co vás zajímá
-
Stravování podle ročních období? Důležité jsou sezónní, fermentované a lokální potraviny
Host Dopoledního expresu