Jihočeši
Piva se člověk nepřepije, směje se pivní someliér, kterého jeho práce pořád baví
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Největší problém bude v gastronomii s personálem. Lidé jsou demotivovaní, tvrdí šéf restaurace Štift
Hovory
-
Co v restauraci spadne na zem, přestává existovat, velí etiketa
Návod na etiketu
-
Ve vlastní šťávě: Diktát trendů nemůže za vaše zpackané...
Ve vlastní šťávě
-
K plýtvání potravinami přispívají vysoké ceny a promoční akce, kritizuje Mikoška ze Svazu obchodu
Dvacet minut Radiožurnálu
-
V bratislavské pizzerii dávají jídlo „na sekeru“. Nechceme...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Jsme součástí potravinového řetězce. Pavel Drdel ve své restauraci zpracuje řepu od kořene po nať
Podhoubí
-
Pohltit a trýznit. Annette je rocková opera i muzikál naruby, který vás vcucne a nepustí
Čelisti
-
Lída Rakušanová: Je vůbec možné dobře komunikovat špatné zprávy?
Názory a argumenty