Jihočeši
Nejvzdělanější sládek v republice pracuje v Budvaru. Studium Adama Brože baví, odkrývá mu nové pohledy
Jihočeši
České Budějovice
Každý pracovní den Adama Brože začíná pitím piva. Je totiž už více než deset let vrchním sládkem Budějovického Budvaru. Tvrdí, že právě ochutnávání každé várky je důležité jako záruka kvality.
Andrea Poláková, Mirka Nezvalová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Umění čepovat. Výčepní musí natočit aspoň 1000 piv, aby za něco stál
Pochoutkový rok
-
Odborníci: Pivo je zdravé. Ale jen když ho pijete střídmě. Co to přesně znamená?
Poradna
-
Sem za tebou nikdo nedoleze. Skejťáci z Budějic občas zmizí v lese – na osadu Zlatý zbuch
On Air
-
Vltavín jako pivní speciál z jižních Čech. Aneb, jak se vaří pivo
Vltavín
-
Vyhlídková věž na bývalém vodojemu je chloubou Heřmanovy Hutě...
Česko – země neznámá