Jihočeši
Jeho lišková polévka je v Táboře vyhlášená. Pracovní nabídky z větších měst kuchaře Martina Svatka nelákají
Jihočeši
České Budějovice
Je členem národního týmu kuchařů a cukrářů, napsal kuchařku a zahrál si i sám sebe v seriálu. Martin Svatek, rodák z Mladé Vožice, který teď žije v Košicích na Táborsku a šéfuje restauraci Goldie v hotelu Nautilus v Táboře, ale zůstává věrný jižním Čechám.
Andrea Poláková, Mirka Nezvalová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Beru lidi do kuchyně, je to nádherné prostředí. Restaurace je zábavní podnik, rozplývá se šéfkuchař
Host Lucie Výborné
-
Šéfkuchař Puppu: Chceme dělat kuchyni, která bude vyhlášená a dostupná
Náš host
-
Zadělávané dršťky s majoránkou od kulinářského olympionika Martina Slezáka
Pochoutky na talíři
-
Branky, fauly, rasismus? Zápas Slavie se skotskými Rangers otřásá světem sportu
Tribuna
-
Doba je hodně free a lidé si to vykládají tak, že je dovoleno vše, říká Ladislav Špaček
Na pohovce Jožky Kubáníka
-
Český lev přesvědčil diváky, že i tuzemské filmy můžou být...
Dopolední Radiožurnál
-
Národní tým kuchařů míří na olympiádu. Největší hrdina je myč nádobí, vtipkují členové reprezentace
Host Lenky Vahalové
-
Večer s dechovou legendou: Jan Bílek, kapelník Túfaranky ze Šakvic
Večer s dechovou legendou
-
V mládí hltal mayovky, teď je z Petra Otty zlatokop. Dá se žlutý kov najít i v našem kraji?
Host Dopoledne pod Ještědem