Jezte, ať vám to sluší
O radosti z jídla i ze života: Konzervace potravin. Máme se konzervám vyhýbat? Proč vydrží tak dlouho?
Jezte, ať vám to sluší
Dvojka
K čemu slouží konzervace? Jsou konzervanty obecně škodlivé? Můžeme si doma vyrobit třeba méně sladké konzervované ovoce? Jakého si vybrat tuňáka v konzervě? Existuje kvalitní maso v konzervě? Jak jsou na tom luštěniny v konzervě? Je lepší mražená, nebo konzervovaná zeleniny? Jaké konzervy si s sebou vybrat na trek? Tereza Bebarová se ptá nutiční terapeutky Veroniky Pourové.
Tereza Bebarová, Veronika Pourová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Příprava jídel. Jaké zásady dodržovat? Škodí dlouhé skladování?
Jezte, ať vám to sluší
-
Výživová poradna: Zamrazujeme potraviny
Co vás zajímá
-
Jak správně potraviny zamrazit? Otázka pro Hanu Stříteckou, ředitelku spolku FÉR potravina
Káva o čtvrté
-
Z čeho se skládá vitariánská živá rostlinná strava?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Hokaido, máslová nebo špagetová. Co uvařit z dýně? A z které je výborný džus?
Dva na Dvojce
-
Ovoce se letos moc neurodí, ale zelenině počasí přeje, tvrdí Ivan Dvořák ze zahrádkářského svazu
Dobrá rada
-
Víme, která část vaší lednice je nejnebezpečnější
Apetýt
-
Co patří do lednice a co ne? Babské rady přináší průvodce optimálním skladováním potravin
Babské rady
-
Josef Škvorecký, Jan Zábrana: Vražda v zastoupení
Četba na pokračování
-
Josef Škvorecký: Vědecká metoda. Případ poručíka Borůvky ve varieté Odeon s Ivanem Trojanem
Hra na neděli