Jazz na druhou: Jazzové vaření
Kytarista Rudy Linka uvařil Boeuf bourguignon a upekl jablkový koláč. Řeč byla ale samozřejmě i o jazzu. Recept na jídlo i skladby najdete na jazz.rozhlas.cz
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bohemia Jazz Fest, hovoří jazzový kytarista Rudy Linka
Mozaika
-
Dan Bárta na Jazzfestu Brno, Rudy Linka na telefonu o Bohemia Jazz Festu
Jazz na druhou: Jazzové novinky
-
Čechoameričan Rudy Linka vypráví o svém životě a organizování Bohemia Jazz Festu v Plzni a…
Náš host
-
Rozhovor s jazzovým kytaristou Rudym Linkou o tom, co ho nabíjí pro jeho improvizace, za jak…
Host Lucie Výborné
-
Hostem je jazzový trumpetista Laco Déczi. Loni se při cestě po Česku zastavil i u nás v…
Koktejl
-
Vzácné nahrávky swingujícího akordeonisty Bory Kříže (i s vyprávěním jeho žáka a spoluhráče,…
V náladě swingu
-
Miloš Klápště v Jazzotéce: K jazzu mě nasměrovali Weather Report
Jazz na druhou: Jazzotéka
-
Bohemia Jazz Fest nám představil jeho prezident a hudebník Rudy Linka.
Vstupenka