Hovory
Výroba jídla a vaření má být věc, o kterou se člověk dělí. Nemáme co skrývat, říká biofarmář
Hovory

Plus
Farmář Vojtěch Veselý už patnáct let hospodaří na úpatí Doupovských hor v západních Čechách. Říká, že starat se o to, co jíme, je svým způsobem luxus. „Je to projev volby, kam budete směřovat svůj čas, svoji energii. S jídlem naše tělo přichází do kontaktu denně, něco z toho, co zkonzumuje, v nás zůstává, něco vypouštíme ven. Přijde mi, že to je dost velká odpovědnost – ať už k sobě, nebo k ostatním za to, jakým způsobem obživu získáváme,“ myslí si.
Petr Vizina
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Estetická operace má význam vždy, pokud to člověku činí radost, myslí si primářka Moidlová
Hovory
-
Šéftrenér kanoistiky Armádního sportovního oddílu Dukla Praha Petr Náprstek v Klubu Rádia Junior
Klub Rádia Junior
-
Mistr republiky v běhu z roku 1961 se také čtyřicetkrát zúčastnil legendárního náročného závodu
Jihočeši
-
Jak se hasí komín? Zapomeňte na vodu, pomůže písek. Vždy bychom ale měli hlavně zavolat hasiče
Dopolední host
-
220 km alejí za 22 let. Pod Blaníkem sází stromy kolem cest a soutěží v ekologické ceně
Podhoubí
-
Ztrácíme půdu pod nohama: jak zemědělství proměňuje klima a naši krajinu?
Karbon (CZ)
-
Vždycky se vyplácí odkládat si nějaké peníze stranou, budou se hodit, říká finanční poradce
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Slovinsko je kapesní země, ale má úplně všechno. O cestě nejen po Balkánu vyprávěla Ivana Bernáthová
Setkání u mikrofonu
-
Host: Lenka Bártová, fundraiserka a spoluautorka podcastů
Noční Mikrofórum
-
Manažer Škody Auto: Elektromobily budou levnější a výhodnější než auta se spalovacím motorem
Interview Plus