Hovory
Nevím, jestli bude konec covidu, rozhodně ale není konec všech nastartovaných krizí, míní prezident asociace restauratérů
Hovory
Plus
Roky pandemie poznamenaly i českou gastronomii. Podle prezidenta Asociace restauratérů APRON Sylvia Spohra to pro některé může být ozdravné, pro jiné ničící. „To, že je to očistný proces, o tom není diskusí. A ani to, že to je něco opravdu zničujícího. Strašně moc záleží, jakou klientelu jste měli.“
Vlastimil Ježek
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Proč jsou kupovaná rajčata bez chuti? Trhají se nezralá a pak se na ně stříká etylen, líčí odborník
Dopolední host
-
Největší problém bude v gastronomii s personálem. Lidé jsou demotivovaní, tvrdí šéf restaurace Štift
Hovory
-
Máme zlost na popírače covidu? Zkusme jejich situaci a útěk od reality pochopit
Prolomit vlny
-
Chodit ven, když jsem mladý a covid zvládnu? To je stejné jako pálit doma pneumatiky, říká ekonom
Souvislosti Plus
-
Věřím, že žijeme v měsících, o kterých se budou psát knihy a točit filmy, říká kněz a etik Vácha
Interview Plus
-
30 минут о Чехии 29. 07. 2022
30 минут о Чехии
-
Plov, pilaf, palov. Tohle tradiční uzbecké jídlo si můžete připravit i doma
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Povinné očkování ve zdravotnictví nebo školství by mohlo mít kladný efekt, myslí si biochemik Trnka
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Pavel Pafko: Problém českého zdravotnictví není kvalita, ale málo peněz
Jak to vidí...