Hovory
Ke kořenům české gastronomie: Robert Loose. Chcete vědět, který národ vaří jako pejsek s kočičkou? A jsou dnešní hity restauračních menu jako líčka, či zvěřina skutečně českou klasikou? A co má kuchařina společného s designem? Moderuje David Šťáhlavský.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak a co se dříve jedlo na Chebsku? A jak vypadala tradiční chebská kuchyně? Nad tímto tématem…
Špalíček
-
Obstojí česká kuchyně v Evropě? Povídali jsme si s Liborem Ševčíkem, uznávaným redaktorem a…
Rozhlas u plotny
-
Jak se změnila kuchyně od dob 1. republiky? Masaryk večeřel buchty a kuře bylo luxus, míní historik
Dva na Dvojce
-
Plov, pilaf, palov. Tohle tradiční uzbecké jídlo si můžete připravit i doma
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Ve vlastní šťávě: Motá vám italština v kuchyni hlavu?
Ve vlastní šťávě
-
Příprava česneku na sadbu
Káva o čtvrté
-
Hana Michopulu, gastronomická novinářka, autorka několika kuchařek, zakladatelka tradice…
Hovory
-
Pavel Maurer: Jsme šťastní, když jsme nacpaní. A za málo peněz
Glosa Pavla Maurera
-
Libor Bouček patří k nejžádanějším a nejznámějším moderátorům v České republice. Věděli jste,…
Větrník - Host ve studiu