Host ve studiu
Petr Gurecký vyrábí čokoládu, jakou „svět neviděl“. Má výraznou kyselinku a chutná po citrusech
Host ve studiu
Hradec Králové
Pojďme si trošku osladit den. Dáme si dobrou kávu a k ní ještě lepší čokoládu. A budeme si o čokoládě také vyprávět, protože pro Petra Gureckého ze Staré Paky se jeho práce stala jedním velkým sladkým dobrodružstvím.
Jakub Schmidt
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Co vznikne, když se čokoláda potká s kávou
Prahou křížem krážem
-
Kdybych byl žena, používám kávu jako parfém. Směje se téměř rozený „kavárenský povaleč“ Petr Voldán
Host ve studiu
-
Chcete být bystřejší a zábavnější? Tahle droga je podle Pavla...
Glosa Pavla Maurera
-
Kakaový koláč s tvarohem podle Věry Pospíšilové
Pochoutkový rok
-
Tip Jakuba Pavlovského: Kniha Ze zámoří do Čech nabízí evropskou historii čokolády, čaje a kávy
Tip
-
Husu jedině do hliněného pekáče. Nevysuší se, radí na Slovensku
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Tipy na víkend v Plzeňském kraji: Plzeňský masopust nebo Čokoládový festival
Zprávy pro Plzeňský kraj
-
Nejvíc čokoládou je ta bílá. Obsahuje totiž nejvíc kakaového másla, prozrazuje čokoládník Kovařík
Hovory