Host ve studiu
Jsem jak Popelka, pořád něco vybírám a přebírám, směje se foodstylistka Lenka Zvoníčková Táchová
Host ve studiu
Hradec Králové
Takzvaný foodstyling je důležitý nejen pro jídlo samotné, ale hlavně pro nejrůznější reklamní fotografie a poutače, které používají restaurace. Co si budeme povídat, člověk přeci jen vnímá jídlo nejen chutí, ale také očima. Proto musí pokrm skvěle vypadat.
Jakub Schmidt
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jídlo může být uměleckým dílem. Jak ale poznáme, zda nám...
Glosa Pavla Maurera
-
Slováci vědí, ostatní jen tuší: nejsou halušky jako halušky
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Co v restauraci spadne na zem, přestává existovat, velí etiketa
Návod na etiketu
-
I mlsání může být zdravé. Upečte toho méně, ale dokonale vychucené, radí cukrářka
Hovory
-
Jezte plevel, vzkazuje lidem výživová poradkyně
Host Dopoledního expresu
-
Při pojídání moučníku jsou Češi v koncích. V jaké ruce držet vidličku a lžíci? Radí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok