Host Radiožurnálu
Současná cukrařina pozbývá duši, myslí si cukrářka Mirka van Gils Slavíková
Host Radiožurnálu
Radiožurnál
Mašina za vás nic neudělá, říká Mirka van Gils Slavíková, umělecká cukrářka, která si v Kalifornii založila cukrárnu specializovanou na perníčky a v roce 2002 zvítězila ve velké ceně v Paříži. Na dnešní cukrařině ji chybí ruční dotek, důležité je dodržovat tradici, a přiznává, že na Vánoce dělá nejraději slepovaná linecká prasátka. Co je to rustikální cukrařina? A jak poznat správnou mouku na vánoční cukroví?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bezový dortík, borovicový med nebo žaludová káva. Pavel...
Glosa Pavla Maurera
-
Vánoční cukroví: Rady na jeho správné skladování
Na vidličce Romana Pauluse
-
Hospodyňky se už pustily do pečení vánočního cukroví. Výrobu rozjeli i budoucí cukráři v Nové Pace
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Z vánočního cukroví mám lehce noční můry, říká vedoucí cukrářského provozu střední odborné školy
Zprávy Českého rozhlasu Region
-
Šťastně a vesele – nový nosič kapely RukyNaDudy
Na pěknú notečku
-
Nejdůležitější je hledat na všem to pozitivní, říká žena ze Svaté Barbory. Oslavila sté narozeniny
Zprávy pro Plzeňský kraj
-
Tipy na využití vánočních dekorací po svátcích a rady pro protažení těla
Dámská jízda
-
Vláčné a křupavé sladké šišmáky se sněhem a ořechy upekla Libuše Mariánková z Litoměřic
Pochoutkový rok
-
Zdravější Vánoce: s odlehčováním jídel bychom to neměli přehánět, radí výživová poradkyně
Host Dopoledního expresu