Host Radiožurnálu
S Janem Punčochářem poznáváme kouzlo českých omáček. „Dobrý vývar a málo mouky,“ doporučuje
Host Radiožurnálu
Moderní česká kuchyně? To jsou dobré omáčky, které nejsou zahuštěné moukou, říká šéfkuchař Jan Punčochář. Ten je už několik let tváří Garden Food Festivalu, který se letos koná ve Smetanových sadech v Uherském Hradišti. A Radiožurnál je u toho.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pstruh pečený v těstě, jelení kýta s omáčkou a dezert s...
Dopolední Radiožurnál
-
Nejlepší sekaná je ta prejtová s česnekem a hořčicí od Jany Prudičové z Raspenavy
Pochoutkový rok
-
Jaroslav Sapík připravil hořčičnou a křenovou omáčku k táliánům
Pochoutky na talíři
-
Krouhané a kysané zelí, jako je levný přírodní zdroj vitamínu C, doporučuje zemědělec David Smetana
Radioporadna
-
Byl jednou jeden rozhlas. Vydejte se s Janem Kovaříkem na cestu časem a rozhlasovým vysíláním
Byl jednou jeden rok
-
Plýtvání jídlem? „Inspirací by nám měly být naše babičky,“ radí šéfkuchař restaurace Sůl a řepa
Speciál Radiožurnálu
-
Pozor! Blíží se postrach slovenských kuchařů
Zápisník zahraničních zpravodajů