Host Radiožurnálu
Pivo budu vařit i z vinné šťávy, slibuje mistr cechu domácích pivovarníků
Host Radiožurnálu
Radiožurnál
„Existuje mnoho sortimentů piv, třeba kyseláče jsou populární, protože jsou chuťově zajímavé,“ vysvětluje pivovarník Jan Doubek. Ovocné pivo v dnešní době zažívá boom – přidáním ovoce se pivo dobře naředí a třeba takové maliny dávají žlutému moku krásnou barvu a vůni. A pokud se dobře prokvasí, tak tam nezůstává nic sladkého. Zkušený pivovarník se chytá i na další experiment – chce vařit pivo z vinné šťávy.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Sládci jsou vysazení na hořkost. Ráda mluvím s kuchařkami, které hledají karamel, říká sládková
Host Radiožurnálu
-
Snížení DPH u piva? Nejde o populistický příslib, voliči si to vyhodnotí, říká Feranec z hnutí ANO
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Sládek Tomáš Vodochodský: Které pivo je nejlepší? Dobrý sládek se pozná podle desítky
Blízká setkání
-
Ovocné pivo se dá připravit i doma – stačí pivo a kvalitní sirup
Pochoutkový rok
-
Jsme národem pivařů. Je to dobře nebo špatně?
Radioporadna
-
U Čerchova najdete ojedinělou pivní studánku
Zprávy pro Plzeňský kraj
-
Pivo dělá hezká těla. A nejen to
Návštěva u Jiřinky s Alenkou
-
Glosa Pavla Maurera
-
O zeleném pivu, pomstě expříteli a neotevřeném padáku s Poledními sirénami
Polední sirény