Host Radiožurnálu
Pivo budu vařit i z vinné šťávy, slibuje mistr cechu domácích pivovarníků
Host Radiožurnálu

Radiožurnál
„Existuje mnoho sortimentů piv, třeba kyseláče jsou populární, protože jsou chuťově zajímavé,“ vysvětluje pivovarník Jan Doubek. Ovocné pivo v dnešní době zažívá boom – přidáním ovoce se pivo dobře naředí a třeba takové maliny dávají žlutému moku krásnou barvu a vůni. A pokud se dobře prokvasí, tak tam nezůstává nic sladkého. Zkušený pivovarník se chytá i na další experiment – chce vařit pivo z vinné šťávy.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Miso pasta je skvělá do bramboračky. Je nositelem chuti, radí Smolík. Vyrábí miso z českých surovin
Host Radiožurnálu
-
A. C. Doyle: Sherlock Holmes ve státních službách. První rozhlasová hra ve videu
Rozhlasová hra
-
Ženy 50+: Pozdní mateřství. Otevřené výpovědi žen o tom, že padesátkou to nekončí
Dokuseriál
-
Ondřej Neff: Případ ukradeného spáče
Strašidelné povídky
-
6. září: Co se stalo v tento den
Kalendárium
-
Jak se daří tučňákům na východě Čech? Rozhlasový přenos nejen ze světa těchto nelétavých ptáků
Páteční host
-
Svoboda ke koaličnímu vyjednávání: Někdy je třeba vybrat řešení, které je nejlepší z těch špatných
Téma dne
-
Startuje české předsednictví EU. Co všechno přinese následující půlrok?
Speciál Radiožurnálu
-
Nové Armádní muzeum na Žižkově. „Před Němci se exponáty schovávaly do kotelny,“ vypráví historik
Host Lucie Výborné
-
Tajemná neutrina jako spěchající duchové, lipanská tečka za husitskou revolucí a její následky
Planetárium