Host Radiožurnálu
Jak se dělá veganská vánočka nebo perníčky? Petra Stahlová představuje svou novou knihu o veganském pečení
Host Radiožurnálu
Radiožurnál
Petra Stahlová v těchto dnech představuje novou knihu Moderní veganské dezerty. Peče prý jen to, co má sama ráda a co jí chutná – proto vánoční cukroví moc nedělá. Původně ani neměla ráda sladké a cukrářkou být nechtěla. Co ji přivedlo k pečení?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nejlepší velikonoční dezert je mrkvový dort, říká veganská cukrářka Petra Stahlová
Ve vlastní šťávě
-
Hospodyňky se už pustily do pečení vánočního cukroví. Výrobu rozjeli i budoucí cukráři v Nové Pace
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Vánoční cukroví: Rady na jeho správné skladování
Na vidličce Romana Pauluse
-
Porotkyně Míša Landová: U koláčů mám raději olej než máslo. Další tipy a rady na kynuté těsto
Blízká setkání
-
Recepty na méně obvyklé vánoční cukroví
Kuchařské čarování
-
Vánoční cukroví pečeme kvůli atmosféře a tradici. Neslouží k najedení
Náš host
-
Vánoční cukroví je sváteční záležitost. Opravdu ho můžeme jíst rukama? Radí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
K Vánocům patří vůně cukroví. A když se nepeče, tak mám dobrou fintu, radí autorka kuchařek
Host Radiožurnálu
-
Zdravější Vánoce: s odlehčováním jídel bychom to neměli přehánět, radí výživová poradkyně
Host Dopoledního expresu
-
Upečte si vitrážové vánoční cukroví. Na stromečku bude zářit
Síťovka