Host Lucie Výborné
Zdeněk Pohlreich: Gastronomie nabrala za posledních pět let švunk
Host Lucie Výborné

Radiožurnál
Kdo určuje správnou chuť jídla? Neotřesitelnou autoritou je šéfkuchař, potvrzuje Zdeněk Pohlreich, který nechybí na zlínském Garden Food Festivalu. A jak sám říká, téměř všude v Česku lze najít přijatelnou restauraci. Ale jaký je největší nešvar v české gastronomii?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
„Pravá česká kuchyně úplně zmizela,“ říká šéfkuchař Marek Raditsch
Host do domu
-
Nikam nejezdi, když na to nemáš. Dovolená bez peněz je strašná věc, myslí si Pohlreich
Odpolední Junior
-
Pavel Maurer: Kde otevřeli první restauraci na světě?
Glosa Pavla Maurera
-
Šéfkuchař Petr Svoreň: Na práci kuchaře je nejtěžší disciplína. Je to dřina, ale přináší i lásku
Apetýt
-
Češi si za jídlo stále nechtějí připlatit. Chtějí hodně...
Host Radiožurnálu
-
Češi v jídle chtějí kvantitu, ne kvalitu. A to je chyba, říká...
Dvacet minut Radiožurnálu
-
I tatarák patří do raw stravy
Dobré dopoledne
-
Neokoukaná cuketa jako výborná roláda i zahušťovadlo omáček
Radioporadna
-
Gastro se vrátilo ke své podstatě – a tou je dobré jídlo, říká šéfkuchař Radek David
Ve vlastní šťávě
-
Šéfkuchař Jan Punčochář: Jídlo je jedna z nejhezčích věcí na světě
Xaver a host