Host Lucie Výborné
Těstoviny s mákem jsou jako pizza Hawai, to nejde, říká šéfkuchař Emanuele Ridi
Host Lucie Výborné
Radiožurnál
V roce 1992 se přestěhoval do Československa a o šest let později zde otevřel svou první restauraci. Společně s Matějem Ruppertem se vydává na cesty po Itálii. Můžete být u toho už příští týden, kdy bude mít premiéru nová řada seriálu Manu a Matěj na cestě po jižní Itálii. „S Matějem je dobrá spolupráce. Je to super parťák,” pochvaluje si spolupráci. V čem je jižní kuchyně jiná? Jak se pozná ta správná pizza? A po jakém dezertu se Emanuele Ridi cítí jako v ráji?
Lucie Výborná
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
„Být starým hercem je skvělé.“ Připomeňte si Milana Lasicu v posledním rozhovoru s Lucií Výbornou
Host Lucie Výborné
-
Pochoutky s Pavlem Maurerem
Pochoutky na talíři
-
V Amsterdamu a v milánské La Scale uvádějí nejslavnější operní dílo Antonína Dvořáka
Mozaika
-
Šéfkuchař Emanuele Ridi: Správná pizza? „To je ta neapolská, protože tam se narodila“
Blízká setkání
-
1982 – Vlastimil Bartoš: Na Závodě míru jsme si vozili galusky stejně jako na Tour de France
Auditorium
-
Láska ve špičce italské boty redaktorky Blanky Malé a inspirativní zkušenosti herečky Ljuby Krbové
Dámská jízda
-
Hodně dlužím Neapoli i Mastroiannimu. Toni Servillo o spolupráci s Paolem Sorrentinem a herectví
On Air
-
Od mikrofonu odešla k exotickému ovoci. Bývalá moderátorka vypráví o lásce k Itálii
Kdo umí, ten umí