Host Lucie Výborné

Stoprocentní čokoláda je masakr, ale nejlíp se na ní pozná kvalita. Tam už chuť nemáte čím okecat, popisují majitelé čokoládovny

Host Lucie Výborné

Stoprocentní čokoláda je masakr, ale nejlíp se na ní pozná kvalita. Tam už chuť nemáte čím okecat, popisují majitelé čokoládovny
Lada a Pavel Bartošovi, ocenění výrobci a znalci čokolády

Radiožurnál

Lada a Pavel Bartošovi z Kutné Hory jsou zakladatelé muzea a výrobci čokolády Lidka. Jejich čokoláda získala v mezinárodní soutěži výrobců čokolády International Chocolate Awards čtyři bronzové, tři stříbrné a jednu zlatou medaili. „S čokoládou mi je dobře celý život,“ usmívá se Lada Bartošová. „Má povzbuzující účinky, zvedá náladu, je velmi zdravá. Kakaové boby patří mezi superpotraviny. Každý by měl povinně jíst čokoládu,“ dodává s úsměvem.
Jan Pokorný

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Devět hodin a téměř sedm minut. Dobrý den. Dnes vám ukážeme podnikatelský příběh manželského páru, který potvrzuje, že řemeslo může mít doslova a do písmene zlaté dno. Toto by nám tedy mohlo spravit chuť po všech těch zprávách, které přicházejí v těchto hodinách, dnech, týdnech a měsících.

  • Kutnohorská čokoládu Lidka si z mezinárodní soutěže výrobců čokolády internet šlo o klid a vrz odváží čtyři bronzové, tři stříbrné a jednu zlatou medaili. To je, to, to není zlaté dno. Vlastně to je zlatý vrchol. Vítám tady tedy ladu a Pavla Bartošovi, což jsou zakladatelé muzea a výrobny čokolády.

  • Lipták. Dobrý den. Dobrý den. Dobrý den. Jsem rád, že se to přišli oslavit do studia Radiožurnálu.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají