Host Lucie Výborné
Šimlena, káva v příboru a bramborový chléb… Alexandr Burda přibližuje gastronomii první republiky
Host Lucie Výborné
Radiožurnál
Grilovaný kozí sýr na medu s tvarůžkovým přelivem. Tak vypadá předkrm prvorepublikového menu na gastrofestivalu ve Velkých Karlovicích. Připravil ho znalec gastronomie a životního stylu první republiky Alexandr Burda.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kamila Procházková: Proč nepoužíváme čerstvé bylinky?
Host Lucie Výborné
-
Silvestrovské oslavy jsou přede dveřmi a chybět na nich určitě nebude jeden český kulinářský vynález
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Karel Chotek a jeho význam pro české země. Rozhovor s kastelánem zámku Velké Březno
Host Dopoledního expresu
-
Kadeřávek: K čemu se v kuchyni hodí
Abeceda potravin
-
Dámská jízda s Mirkou Nezvalovou 5. 1. 2022
Dámská jízda
-
Nejlepší hovězí maso se šípkovou omáčkou od Heleny Shejbalové se rozpadá jako dort
Pochoutkový rok
-
O životě s ADHD. Karolína Skórková patří mezi pět procent dospělých s touto diagnózou
Host Českého rozhlasu Ostrava
-
Maminka s dcerou oživují oblečení a doplňky – zdobí je folklorními výšivkami z Podluží
Apetýt