Host Lucie Výborné
Šimlena, káva v příboru a bramborový chléb… Alexandr Burda přibližuje gastronomii první republiky
Host Lucie Výborné

Radiožurnál
Grilovaný kozí sýr na medu s tvarůžkovým přelivem. Tak vypadá předkrm prvorepublikového menu na gastrofestivalu ve Velkých Karlovicích. Připravil ho znalec gastronomie a životního stylu první republiky Alexandr Burda.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak některé pražské restaurace vnímají moderní českou kuchyni Aneb kuchařovo zoufalství
Glosa Pavla Maurera
-
Kuchařská inspirace z Itálie
Kuchařské čarování
-
Kulajda horalů zvaná hladká Ančka, kterou uvařila Anna Lokočová, vás pohladí na duši i v žaludku
Pochoutkový rok
-
Polská kuchyně je samá šlehačka, směje se účastnice Pochoutkového roku Maria Kocjanová
Příběhy z Vysočiny
-
Bytové restaurace. Sociální experiment, jídlo je vedlejší
On Air
-
Krkovička v ostrém leču
Apetýt
-
Jak se z obyčejných palačinek stanou neobyčejné? Přišli na to v Chocni
Radioporadna
-
Šimlena patří mezi tradiční recepty slezské kuchyně
Vařte s námi
-
Jedli jste někdy medvědí boršč? A co takhle krokodýlí popcorn?
Máme hosty
-
Ragú z červené čočky se špagetami přesně vystihuje výraz ze staré francouzštiny: nadchnout chuť!
Vaříme s Habadějem