Host Lucie Výborné
Pralinky barvíme řepou nebo špenátem, v chuti to ale nepoznáte, usmívá se výrobce a majitel čokoládovny
Host Lucie Výborné
Radiožurnál
Začínali v malém krámku s vínem a delikatesami. Impulz k založení čokoládovny přišel od nynějšího kolegy, bývalého spolužáka, který chtěl začít podnikat. „Na to, že jsme obchůdek na malém městě, se poměrně dobře prodávala čokoláda. Tak jsme mu dali tip na čokoládu. Chtěl si ji nechat vyrábět, ale nikdo to nechtěl dělat podle našich představ. Tak jsme si řekli, že začneme sami,“ vypráví Václav Durďák, jeden z majitelů Čokoládovny JANEK. Jaká je tedy ta nejlepší čokoláda?
Lucie Výborná
Přepis epizody
-
Už 100 let spojujeme člověka s přírodou. Tradiční přírodní kosmetika by lidé z koncertu řady nevede velet. A. Cz.
-
Posloucháte dopolední Radiožurnál. Jak jste pochopili podle zvuků? Tak nejsme ve studiu, protože se potřebujeme naťukat čokolády. Jsme v čokoládovně Janek s Václavem Durďák m, což je jeden z majitelů. Tak děkujeme za pozvání. Dobrý den. Dobrý den.
-
Já mám, Václave, na vás prosbu. Já potřebuji objasnit záhadu svých dětských vánočních kolekcí.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Martin Podzimek: Musíme dostat mladé lidi k řemeslu, řemeslo tu bude pořád
Host Lucie Výborné
-
Od kakaového bobu až po tabulku. Michaela Dohnálková dohlíží na celý proces vzniku čokolády
Dopolední Region
-
Ovoce je zdravé. Proto jezte čokoládu! radí slovenský...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Nejvíc čokoládou je ta bílá. Obsahuje totiž nejvíc kakaového másla, prozrazuje čokoládník Kovařík
Hovory
-
Ivana Jablonovská, zmrzlinářka
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Jiřinčiny koláčky podle Marie Široké
Pochoutkový rok
-
Ručně vyráběnou čokoládu můžete ochutnat v Ústí nad Labem
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Na čokoládě se nemá co pokazit. Bílý povlak neznamená špatnou čokoládu, jen nevhodné skladování
Apetýt