Host Lucie Výborné
Plíčka, býčí žlázy nebo uši? Lidé k tomu mají zbytečný odpor, ale když ochutnají, vezmou to na milost, usmívá se legendární šéfkuchař
Host Lucie Výborné

Radiožurnál
Už přes čtvrt století vaří legenda mezi šéfkuchaři Michal Göth, ač sám se tomu označení brání. Když před 10 lety odcházel z Brna do Čeladné, prohlásil, že povýší brynzu nad ricottu. „Vždycky, když jsem se chtěl najíst v Beskydech, cpali mi ricottu a suroviny, které vozí velkoobchody. Nikdo nepracoval s místním zbožím. Byla to pro mě výzva. Dneska na spoustě jídelních lístků vidíte hlavně regionální věci a podporu farmářů, takže myslím, že se něco podařilo,“ usmívá se.
Lucie Výborná
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Buran maso prodá a zbytky sní, přibližuje kuchař Hromas. Receptář Vandrbuch naplnil pokrmy venkova
Host Lucie Výborné
-
Gustav Oplustil říká, že humor je lék, který lidem vnáší do krve optimismus
Humoriáda
-
Ivan Hoffman: Krylovi k narozeninám
Glosa Plus
-
Glosa Pavla Maurera: Kdo chce utopit rybí restauraci na Kampě...
Glosa Pavla Maurera
-
207. schůzka: Od lapky k čeledínovi českého krále
Toulky českou minulostí
-
Zaostřeno na památky. Jak přežívají období drahých energií a vysoké inflace?
Zaostřeno
-
Stará pekárna v obci Mšeno se vrací do života. Díky nadšení majitelů zde vznikne muzeum
Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy
-
V dětství s nechutí přebíral shnilá jablka, dnes přivedl...
Příběhy z Vysočiny