Host Lucie Výborné
Kamila Procházková: Proč nepoužíváme čerstvé bylinky?
Host Lucie Výborné
Radiožurnál
Bramboráky s popencem, grilované maso na levanduli, cheesecake s lipovým aroma, saláty z květů denivek – také o těchto poměrně netradičních lahůdkách mluvila ve vysílání Hosta Radiožurnálu Kamila Procházková, odbornice na divoké byliny. Co tedy sbírat během letních měsíců? I na to se jí zeptala moderátorka Patricie Strouhalové krátce po 10. hodině.
Přepis epizody
-
A připravil na talíř. Tak o tom se budeme bavit s naším dnešním hostem ve vysílání víkendového dopoledního Radiožurnálu. Dnes je jím totiž odbornice na plané rostliny, na plané byliny, paní doktorka Kamila Procházková. Vítám vás tady. Dobrý den. Tak patří plavil na talíř.
-
Určitě určitě ne, ne. Můžeme ho sníst i radostně kvetoucí i radostně zelený a určitě nám to chutná.
-
Můžu říct, že jste bylinkářka, že to u vás doma voní, že tam visí takové ty plátěné pytlíky plné sušených bylin.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zahradník radí: Jak se zbavit nezvaných slimáků a ochránit zahradu před plísněmi
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Slané sýrové rohlíčky Lucii Hrazdirové
Pochoutkový rok
-
Velikonoce v naší stravě
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Vaření v páře a recepty na přání posluchačů
Kuchařské čarování
-
Reportáže zahraničních zpravodajů dnes budou především útočit na vaše chuťové buňky
Reportáže zahraničních zpravodajů
-
Silvestrovské oslavy jsou přede dveřmi a chybět na nich určitě nebude jeden český kulinářský vynález
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Dámská jízda s Mirkou Nezvalovou 14. 8. 2019
Dámská jízda