Host Lucie Výborné
Dnešní maso je jako Arnold Schwarzenegger. Dejte šanci nedokonalým plemenům, radí řezník František Kšána
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Když u vaření nemáte pokoru, vzniká kostka ve skluzu, kančí na daňčím a další totální nesmysly
Host do domu
-
Když si kupujete maso, dívejte se řezníkovi na ruce, doporučuje řeznický mistr Kšána
Host Lucie Výborné
-
Tip Juliany Maškrtnice: Vyzkoušejte restauraci Čestr, jejich maso je hotová řeznická aromaterapie
Tip
-
Kuchařská inspirace z Francie
Kuchařské čarování
-
Nejlepší je najít si svého řezníka v ulici a maso kupovat u něj, říká řeznický mistr Nitka
Poradna
-
Sekaná na smetaně. Zkuste recept z roku 1950
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Řezník František Kšána je i trochu psycholog: „S frontou musíte pracovat!“
Blízká setkání
-
Šneci s bylinkovým máslem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Pochoutky s Terezií Kašparovskou
Pochoutky na talíři