Host Lucie Výborné
Baví mě zlodějská metoda přípravy jídla a experimentuju se šneky, prozrazuje kuchař Hromas
Host Lucie Výborné

Radiožurnál
Michal Hugo Hromas je kuchař a autor dvou kuchařských knih. Rád sbírá houby a rád experimentuje. S Lucií Výbornou se vydal do křivoklátských lesů a vyprávěl, co se mu honí v hlavě při houbaření, co chystá do své nové kuchařky a proč jsou jeho novou vášní šneci. Poslechněte si celý rozhovor.
Lucie Výborná
Přepis epizody
-
Posloucháte podcast pořadu Host Lucie Výborné.
-
Houby s hostem. Celý tento týden nás některý z hostů Radiožurnálu bere na houby dneska. Je to Michal Hugo Hromas.
-
Tak děkujeme za pozvání. Ahoj. Prosím tě, kde jsme? Jsme? Na Křivoklátskou, dá se říct, chráněná krajinná oblast Křivoklátsko, kousek od Zbiroha, kde se houbám poměrně daří. Když je rok jasně. A teď půjdeme rovně.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dabovat Davida Hasselhoffa bylo děsivé, chtělo se mi smát, vzpomíná herec Jiří Dvořák
Host Lucie Výborné
-
Vážil jsem se čtyřikrát za noc. Moderátor Čestmír Strakatý přiznává souboj se svým tělem
Hrana
-
Kniha Za pět let, to je příběh o lásce, přátelství i cestách osudu
Dámská jízda
-
Jaroslav Hašek: Osiřelé dítě a tajemná jeho matka
Povídka
-
Faun. Příběh o jednom nedorozumění podle Miloše Urbana
Četba s hvězdičkou
-
Bianca Bellová: Jezero
Četba na pokračování
-
Anna Gavalda: A taková to byla láska
Četba na pokračování
-
Vyhmatej bod v rozkroku a dokaž, že umíš anatomii
Vinohradská 12
-
Hilda. Helena Dvořáková v mrazivé grotesce o manipulaci a vnucování vlastních představ o štěstí
Hra na neděli
-
Jozefína Růžičková: Za džem dostala gurmánského Oskara. Nové chutě často přicházejí úplnou náhodou
Blízká setkání