Host Lucie Výborné
Baví mě zlodějská metoda přípravy jídla a experimentuju se šneky, prozrazuje kuchař Hromas
Host Lucie Výborné
Radiožurnál
Michal Hugo Hromas je kuchař a autor dvou kuchařských knih. Rád sbírá houby a rád experimentuje. S Lucií Výbornou se vydal do křivoklátských lesů a vyprávěl, co se mu honí v hlavě při houbaření, co chystá do své nové kuchařky a proč jsou jeho novou vášní šneci. Poslechněte si celý rozhovor.
Lucie Výborná
Přepis epizody
-
Posloucháte podcast pořadu Host Lucie Výborné.
-
Houby s hostem. Celý tento týden nás některý z hostů Radiožurnálu bere na houby dneska. Je to Michal Hugo Hromas.
-
Tak děkujeme za pozvání. Ahoj. Prosím tě, kde jsme? Jsme? Na Křivoklátskou, dá se říct, chráněná krajinná oblast Křivoklátsko, kousek od Zbiroha, kde se houbám poměrně daří. Když je rok jasně. A teď půjdeme rovně.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Banalita mě dřív urážela. Čím jsem starší, tím si jednoduchosti víc cením, říká kuchař Michal Hromas
Host Lucie Výborné
-
Host: Michal Hugo Hromas, kuchař
Noční Mikrofórum
-
Klaus zdiskreditoval pravicovou politiku u nás. Důsledky toho vidíme dodnes, říká spisovatel Horák
Hovory
-
Michal Hugo Hromas: Kuchyni si vozí za autem a plánuje i pec. „Vaření na ohni není náročnější“
Blízká setkání
-
Svíčková s karamelem na ohni
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Díky zácpě na dálnici natočil písničkář Michal Horák video, které už vidělo před 600 tisíc lidí
Host ve studiu
-
Kuchařka Kamu: Jsem dobrodruh a baví mě život ždímat. Nová kniha je můj absolutní masterpiece
Host Lenky Vahalové