Host Lucie Výborné

Baví mě zlodějská metoda přípravy jídla a experimentuju se šneky, prozrazuje kuchař Hromas

Host Lucie Výborné

Baví mě zlodějská metoda přípravy jídla a experimentuju se šneky, prozrazuje kuchař Hromas
Kuchař a houbař Michal Hugo Hromas

Radiožurnál

Michal Hugo Hromas je kuchař a autor dvou kuchařských knih. Rád sbírá houby a rád experimentuje. S Lucií Výbornou se vydal do křivoklátských lesů a vyprávěl, co se mu honí v hlavě při houbaření, co chystá do své nové kuchařky a proč jsou jeho novou vášní šneci. Poslechněte si celý rozhovor.
Lucie Výborná

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Posloucháte podcast pořadu Host Lucie Výborné.

  • Houby s hostem. Celý tento týden nás některý z hostů Radiožurnálu bere na houby dneska. Je to Michal Hugo Hromas.

  • Tak děkujeme za pozvání. Ahoj. Prosím tě, kde jsme? Jsme? Na Křivoklátskou, dá se říct, chráněná krajinná oblast Křivoklátsko, kousek od Zbiroha, kde se houbám poměrně daří. Když je rok jasně. A teď půjdeme rovně.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají