Host Dopoledního expresu
Stravovat se zdravě můžete i pod stanem. S výživovou specialistkou o instantních potravinách
Host Dopoledního expresu

Sever
Doba dovolených a víkendových pobytů pod stanem se nezadržitelně blíží. Mnoho z nás si rádo dopřeje rychlé jídlo v podobě konzerv nebo dehydratovaných výrobků nejen na prázdninách, ale i během dnů, kdy nestíháme. Jak dbát na kvalitu jídla radila specialistka Mirka Zemanová.
Milan Král
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Češi šlapou Finům na paty. Sauny vznikají na zahradách i v panelácích
Kdo umí, ten umí
-
Při dlouhé jízdě autem můžete ovlivnit svou kondici tím, co jíte. Nejdůležitější je prevence únavy
Doktorská rada
-
Proč Češi objevují kouzlo dovolené v ČR?
Zaostřeno
-
V kuchyňských utěrkách se mohou zahnízdit bakterie a způsobit otravu jídla, varují vědci
Dnešní Plus
-
Salmonelóza si v létě volno nebere. Právě naopak
Zdraví v cajku
-
Oprávněná revoluce uvnitř závodní jídelny není nikdy na škodu...
Glosa Pavla Maurera
-
Češi jsou na dorty stále náročnější, cukráře čekají výzvy
Radioporadna
-
Outdoorový specialista: Největším hitem je letos nafukovací stan
Hovory
-
Vladimír Burjánek: Dovolená
Nedělní káva
-
Pokud si při nákupech potravin nejste jisti, zkuste server Potraviny na pranýři
Poradíme vám